SERVICIITrei din patru utilizatori de internet din România consideră că prezența online cu un site propriu reprezintă factorul principal de încredere într-un anumit brand/serviciu/persoană. Un studiu recent arată că internauții români acordă o foarte mare încredere unui site de prezentare a produselor/serviciilor oferite de o firmă.

Joomla, WordPress, Webwizard, Isell și o dorință puternică pentru performanță sunt principalele mele instrumente de lucru.
contact: solarian.ian@gmail.com
secvențe de portofoliu:

Galeria Calina Timisoara

Ziua de Vest

Veste pentru biciclete

Panouri solare Estec

Blog de Timisoara

Panouri solare


casa verde panouri solare

7 răspunsuri la “SERVICII”

  1. buna ziua ,as dori sa refac sit-ul mai sus mentionat,va rog sa-mi prezentati o oferta de principiu si un termen de executie aproximativ.

    eugen baleanu manager general

  2. prefer Joomla, pentru ca stiu sa lucrez pe aceasta platforma. Am ales sa invat Joomla (sunt deja 3 ani) pentru ca mi-a permis, fara sa stiu nimic despre siteul, sa fac siteuri. Apoi, mi-a permis sa-mi schimb total meseria.

  3. Buna solarian, rugaminte daca se poate, sa imi trimiti un e-mail cu un nr de tel, vreau ca sa ma ajuti la un site. Multumesc anticipat.
    Cu stima teo. (teo@energyfm.ro)

  4. drupal > wordpress > nimic > joomla. De ce nu inveti drupal si wordpress? Joomla e un haos total si nu zic asta ca sa iti fac reclama proasta, pentru ca nu tu ai creat cms-ul, ci pentru a-ti atrage atentia asupra faptului ca el, prin natura sa este unul dintre cele mai proaste sisteme de administrare a continutului.
    Ca dezvoltator si webdesigner am trecut si eu prin etapa asta si am ajuns cu timpul la concluzia ca nu tot ce e usor si rapid de executat e neaparat si mai bun si mai fiabil. Daca doresti un curs gratuit de invatare a cms-urilor si programare, trimite-mi un mail sau apeleaza cu incredere la numarul asta: 0755592641. Mult succes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.