SERVICII


Trei din patru utilizatori de internet din România consideră că prezența online cu un site propriu reprezintă factorul principal de încredere într-un anumit brand/serviciu/persoană. Un studiu recent arată că internauții români acordă o foarte mare încredere unui site de prezentare a produselor/serviciilor oferite de o firmă.

Joomla, WordPress, Webwizard, Isell și o dorință puternică pentru performanță sunt principalele mele instrumente de lucru.
contact: solarian.ian@gmail.com
secvențe de portofoliu:

Galeria Calina Timisoara

Ziua de Vest

Veste pentru biciclete

Panouri solare Estec

Blog de Timisoara

Panouri solare


casa verde panouri solare

7 Responses to “SERVICII”

 1. buna ziua ,as dori sa refac sit-ul mai sus mentionat,va rog sa-mi prezentati o oferta de principiu si un termen de executie aproximativ.

  eugen baleanu manager general

 2. Care platforma de productie o preferi si de ce?

 3. prefer Joomla, pentru ca stiu sa lucrez pe aceasta platforma. Am ales sa invat Joomla (sunt deja 3 ani) pentru ca mi-a permis, fara sa stiu nimic despre siteul, sa fac siteuri. Apoi, mi-a permis sa-mi schimb total meseria.

 4. Buna solarian, rugaminte daca se poate, sa imi trimiti un e-mail cu un nr de tel, vreau ca sa ma ajuti la un site. Multumesc anticipat.
  Cu stima teo. (teo@energyfm.ro)

 5. drupal > wordpress > nimic > joomla. De ce nu inveti drupal si wordpress? Joomla e un haos total si nu zic asta ca sa iti fac reclama proasta, pentru ca nu tu ai creat cms-ul, ci pentru a-ti atrage atentia asupra faptului ca el, prin natura sa este unul dintre cele mai proaste sisteme de administrare a continutului.
  Ca dezvoltator si webdesigner am trecut si eu prin etapa asta si am ajuns cu timpul la concluzia ca nu tot ce e usor si rapid de executat e neaparat si mai bun si mai fiabil. Daca doresti un curs gratuit de invatare a cms-urilor si programare, trimite-mi un mail sau apeleaza cu incredere la numarul asta: 0755592641. Mult succes

 6. Salut,

  0765505024.
  vreau sa vb despre un site.

  cornel

 7. Am creat de curand un site de tutoriale Drupal. Cred ca ti-ar fi de un real ajutor. Vezi IT&Tech

Leave a Reply