E de rău: Mensa ne îndeamnă să emigrăm


Un site cu o medie de 50 de vizite pe zi este cel al mensa romania. E firesc: ce naiba să găsești pe siteul oamenilor cu cel mai mare IQ din România? Cei „2 ani de web“ ai acestui site (urât, foarte urât site!, fie vorba între noi) ne arată în clar situația României: o dată cu deschiderea paginii home a Mensa România, se mai deschide un popup advertorial cu loteria-vizelorLoteria vizelor. E clar, ce naiba să mai căutăm aici?

„In order to win the American Green Card Lottery to Live and Work in United States, you are required to enter the following information. Please use only the English Alphabet“. Nu tre’ s[ folosim cine știe ce mecanisme complicate de gândirre pentru a concluziona că cei mai inteligenți oameni din România trăiesc… în America.

Ce este Mensa?

Mensa este o societate fondata în Oxford, Marea Britanie în 1946 cu scopul de a identifica si pune în legatura oameni cu un coeficient foarte înalt de inteligenta.

Singurul criteriu de admitere în Mensa este obtinerea unui scor care va plaseaza in procentul de 2% al populatiei. Acest rezultat trebuie obtinut intr-un test de inteligenta aprobat de Mensa. Altfel spus calitatea de membru este deschisa tuturor celor care au un coeficient de inteligenta (IQ) destul de ridicat pentru a se clasa in primii 2 dintr-o suta la inteligenta.

,

4 răspunsuri la “E de rău: Mensa ne îndeamnă să emigrăm”

  1. Nu există şi nu a existat vreodată vreun pop-up pe site-ul Mensa România. Dar că site-ul este urît, sînt perfect de acord 🙂 Se va schimba în viitorul apropiat în ceva simplu.

  2. cu tot respectul, fatografia care ilustreaza acest post este un crop din respectiva pagina. imi pare rau ca n-am retinut linkul. please check your webmaster, 🙂
    Mai mult chiar, verificati si ce este cu aceasta pagina: http://www.magicflare.com/magicflare/index.asp, care se deschide la click pe flash-ul 2 ani de web. Fie vorba intre noi, e inadmisibil ca Mensa Romania sa aiba aceasta reprezentare online.

  3. Urat site-ul „mensei”,sunt intru totul de acord,dar nu este numai urat,este si ciudat.
    Pentru cei mai inteligenti oameni,……….ma asteptam la mai mult!!!!

  4. mai sus e un comentariu de la Mensa Romania, in care niu se spune ca da, siteul e urat si se va schimba in curand…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.