Ultimul meu proiect online


filarmonica-banatulNeata, voua! Cu ocazia celui de-al 200-lea post pe solarian.ro, va impartasesc cate putin despre ultimul meu proiect online. Este vorba despre noua versiune a siteului filarmonicabanatul.ro.

Desi la inceput mi-l inchipuiam cu totul si cu totul altfel, pana la urma a iesit bine si chiar imi place, sunt (aproape) multumit de cum arata acum acest site. Din punct de vedere al design-ului, am folosit sugestiile lui Lajos (mersi, Lajos, mai ales pentru promptitudine – Lajos acum e intr-un concediu binemeritat, binemeritat cel putin din punctul meu de vedere!).

Punctul forte al acestui site este rapiditatea cu care se incarca paginile, fapt ce-l va bucura mult atat pe user, cat si pe google.

Apoi, simplitatea site-ului este un atu important.

Cam atat, deocamdata. Acum sunt in plin proces de optimizare google cu acest site.


5 răspunsuri la “Ultimul meu proiect online”

  1. Misto site ala la care faci reclama,Starshiners.ro.E de pitzipoance dealea de pe Bazar,ba mai rau! Ce patisi boss,e tot site de-al tau sau doar iti plac gagicile de pe el?Mie imi place mai ales aia bruneta care se screme sa-si faca buzele ca de ratza.A, stai ashe ca toate is cu buze de ratza.Mi-e greu sa ma hotarasc intre atatea ‘bunaciuni’.Fratee, hai ca imi vine sa borasc!!
    p.s. Chiar sper ca e ‘ultimul’ tau site.Ca daca nu,ar trebui sa inveti putin limba romana.Se spune ‘cel mai recent..’

  2. ma, ionion, ce sa-ti raspund? la starshiners fac reclama, am blog si am publicitate pe blog, platita, in plina criza. si asta e bine. cel putin pentru mine. Siteul e facut de bMedia, scrie jos, nu-i facut de mine. Si da, tipele sunt misto rau. Mie, cel putin, imi plac.

    Daca iti vine sa vomiti, te rog sa o faci pe alt blog.

    cat despre limba romana, hm, ultimul mai inseamna si „Care este cel mai aproape de momentul de față; de curând”, citat din dex, ai si tu google sa verifici. Eu nu sustin ca stiu la perfectie limba romana. Dar te asigur ca o stiu, o scriu si o vorbesc mai bine decat tine.

    Si apoi, mai sugi tu pula, ca m-am plictisit tine!

  3. Hahahaai ca esti amuzant!Nu am de unde stii cum o vorbesti,dar modul cum scrii „in limba romana” e foarte clar in posturile anterioare dar mai ales in ultima fraza „Si apoi, mai sugi tu pula, ca m-am plictisit tine!” Uitasi „de-ul”..
    S-apoi, cum te-ai plictisit deja de mine?

  4. da, scriu naspa, ai dreptate. de ce nu mergi tu pe alte bloguri cu comentariile tale inteligente? ce rost are sa irosesti aici cuvinte care pt mine nu inseamna nimic?

  5. „Nu am de unde stii”, Ion Ion , e mai scuzabila ca greseala decat „Uitasi “de-ul”..” ? Esti ca un caine artagos. La oameni se spune plin de frustrari. Alege ce vrei sa fii. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.