Coral Club – Suplimente naturale, tehnologie cu nanoclusteri.


Ce reprezintă Coral Club?

Coral Club reprezintă Clubul oamenilor sănătoşi din România. Este o scoală a vieţii, a modului corect şi sănătos de viaţă. Aici oamenii vin şi cunosc principiile de bază a functionării corpului omenesc. Sunt principii

Coral Club
Coral Club

elementare pe care trebuie să le stie fiecare dintre noi, deoarece cel mai bun doctor pentru corpul nostru suntem noi înşine.

Astfel Coral Club promoveaza un sistem logic de menţinere şi restabilire a sănătăţii, fiind adoptat ca stil de viaţă. Dorinţa de a fi sănătos este o dorinţă firească a oricarui om, dar cât timp oferiţi pentru a cunoaşte ce înseamnă sa fii sănătos ?

Produsele Coral Club

Coral Club International Romania si RBC promovează o gamă largă de produse naturiste pe baza de nanotehnologie: (asimilarea aproape in proportie de 100 % a nutrientilor din produsul respectiv)
• produse care inbunataţesc calitatea şi proprietaţile biologice ale apei potabile.
• produse ce purifică organizmul în întregime la nivel de celula, profilaxia parazitară ( helmenţi, viruşi, bacterii, ciuperci …) si de curaţare a tubului digestiv.
• Nutriţie completă şi calitativă: vitamine, minerale, aminoacizi, acizi graşi, fermenţi, fibre, probiotice.
• Antioxidanţi, dintre care cel mai puternic antioxidant din lume Microhydrin, HydraCel, Alka-Mine, Activin
• Produse pentru ingrijirea ideală a pielii, cum ar fi crema Gest One cu estrogeni.
• Nutriţie pentru sportivi, copii, diferite stadii de convalescenta a multor boli.

Microhydrin” este un puternic antioxidant care inhibă în mod activ acţiunea radicalilor liberi şi protejează în mod eficient organismul  împotriva celor mai agresivi dintre ei.

Microhydrin
Microhydrin

Produsul Microhydrin” creşte rezistenţa în timpul efortului fizic, antrenamentelor sportive sau muncii epuizante. După numai o săptămână de administrare acest produs unic contribuie la reducerea nivelului de acid lactic cu până la 24% şi la eliminarea rapidă a acestuia din muşchi, accelerând refacerea după efort. Elimină senzaţia de durere, creşte fermitatea şi tonusul ţesutului muscular, permiţând suportarea cu uşurinţă a supra eforturilor,  fapt ce face din”Microhydrin” un produs extrem de popular în rândul sportivilor.

Pentru a achizitiona produse Coral Club, click AICI

Devino Membru Coral Club

 

 

 

 

Mai multe informatii: 0742.85.86.36   ; 0768.47.87.45

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.